New Life Spectrum istorija

Pablo Tepoot

           New Life Spectrum - suteikite savo žuvims naują gyvybę!

          Daugelis žmonių yra susipažinę su „New Life Spectrum“ žuvų maisto prekės ženklu, tačiau mažai kas žino apie žmogų, sukūrusį šią unikalią formulę ir priežastį, kodėl ją sukūrė. Pablo Tepoot, „New Life Exotic Fish, Inc.“ savininkas, savo žuvims skirtą maisto produktų liniją pradžioje kūrė dėl klientų poreikio. Pablo klientai negalėjo pasiekti tokio rezultato, kad jų žuvys švytėtų natūraliu blizgesiu ir spalva, kaip įsigijus iš jo žuvų fermų. Todėl Pablo nusprendė jiems pateikti savo sėkmės paslaptį. Buvo sukurta žuvų maisto linija „New Life Spectrum“.

          Prireikė ne vienų metų bandymų ir klaidų, kad surastų tobulą ingredientų mišinį, kuris puikiai tiktų visų rūšių žuvims, įskaitant mėsėdžius, visaėdžius ir žolėdžius. Sukurti maistingiausią maisto produktų liniją rinkoje tapo asmenine Pablo gyvenimo misija.

Pablo unikalus tuo, kad labai mažai investuoja į savo produkto rinkodarą, nes nori užtikrinti, kad jo pinigai būtų skirti aukščiausios kokybės žaliavoms. Nors daugelis šių ingredientų pasirodė labai brangūs, o gamybos išlaidos per pastaruosius 6,5 metus labai išaugo, jis atsisakė didinti produktų kainas.

 

          Pasak Pablo: „Pinigai dar ne viskas“.

          Pablo Tepoot nepriklauso didelei, bevardžei korporacijai, kuri mėgėjus vertina kaip grynųjų pinigų „karvę“ savo pelnui. Pablo yra labai žemiškas žmogus, kuris sulaukęs 65 metų žino, kad jis padarė didelių laimėjimų tropinių žuvų pramonėje. Neseniai Pablo pasidalino, kad tai yra jo būdas grąžinti industriją, kuri jam labai gerai tarnavo per pastaruosius 30 metų.

Jam neįdomu, kaip jis gali sumažinti išlaidas, jo vienintelis tikslas yra sukurti geriausią žuvų maistą rinkoje.

          Tai ne visada buvo lengva, nes iš pradžių pasirodė sunku naudoti aukštos kokybės ingredientus, kuriuose yra labai mažai krakmolo, tačiau vis tiek maistas tinkamai susiejamas gamybos proceso metu. Pablo neleido, kad jo maistas būtų pilnas pigių krakmolo ir užpildų, ir toliau eksperimentavo, kol rado sėkmingą procesą.

          Pablo taip pat yra unikalus, nes jis siūlo internetinį forumą, kuriame  asmeniškai sprendžia bet kokias mitybos ar maitinimo problemas, susijusias su jo maisto produktų linija. Tai tikrai nėra daugumos šiandienos vadovų atvejis, nes Pablo ne tik atsakys į klausimus ir padės paprastam mėgėjui, bet ir nori tai padaryti viešame forume.

          „New Life Spectrum“ taip pat yra vienintelė žuvies maisto bendrovė, kurią žinau, ir kiekvienoje jų dribsnių maisto etiketėje yra įspėjimas ATSARGIAI. Pablo norėjo užtikrinti, kad vartotojas aiškiai suprastų, jog didesnių rūšių žuvims jo maistas iš granulių yra tinkamesnis. (Dėl nepakankamo maisto suvartojimo dribsnių).

 

Kaip mėgsta sakyti Pablo “everything your fish needs is in the jar”, ir “the proof of the pudding is in the eating”.

 

          Daugelis žmonių per daug prisiriša prie žalumynų kiekio, kurį valgo kai kurios rūšys, palyginti su tuo, iš kur gaunamas jų baltymų šaltinis laukinėje gamtoje. Tikrovė tokia, kad nors dumbliai dominuoja daugumos tam tikrų rūšių, pvz., laukinių Afrikos Mbuna ir Tropheus skrandyje, ir dauguma šių rūšių yra laikomos žolėdžiais, iš tikrųjų dalis maisto, dėl kurio jie auga, yra vabzdžių nimfos ir lervos, vėžiagyviai, sraigės, erkės, mikroorganizmai ir zooplanktonas.

          Kai kurie žmonės tokius ingredientus kaip kriliai ir žuvies miltai yra linkę sieti su ne žolėdžių mityba, bet tai nėra visiška netiesa.

          Laukinėje gamtoje Afrikos ciklidai pagrindinius baltymų šaltinius gauna iš tų pačių rūšių baltymų, kurie kruopščiai sujungiami „New Life Spectrum“. Tiems, kurie nerimauja dėl žalumynų kiekio, „New Life Spectrum“ yra daug žalumynų, kurių sudėtyje yra rudadumblių, jūros dumblių, Haematococcus pluvialis (mikro dumblių forma) ir Spirulina.

          Pablo nustatė, kad šeriant visų rūšių žuvis aukštos kokybės baltymų deriniu iš krilių ir silkių užtikrinamas puikus augimas, spalva ir bendra sveikata. Tačiau jis pripažįsta aukštos kokybės augalinių ingredientų svarbą. „New Life Spectrum“ jau yra žolėdžiams skirtas maistas, Pablo tiesiog pasirinko aukštos kokybės krilį ir žuvį kaip pagrindinį baltymų šaltinį.

          Yra daug veisėjų, kurie maitina New Life Spectrum savo Tropheus, žolėdžius Mbuna, taip pat įvairias žolėdžių sūraus vandens žuvų rūšis, ir jie neturi jokių mitybos problemų. Šios žuvys ne tik niekada nesipučia ir neturi mitybos problemų, bet ir klesti naujojo gyvenimo spektre!

          Kyle'as Rollefstadas, beveik 6 mėnesius dirbęs su Stuartu Grantu prie Malavio ežero ir grįžęs su keliomis laukinių sugautų Mbuna ir Aulonocara grupėmis, dabar visuose savo akvariumuose naudoja „New Life Spectrum“. Kyle'as neseniai perėjo prie „New Life Spectrum“ ir jau pastebėjo esminius savo F1 palikuonių spalvos ir augimo pasikeitimus. Pastebėjęs dramatiškus jo žuvies pokyčius po perėjimo prie „New Life Spectrum“, Kyle'as pakomentavo: „Norėčiau, kad apie „New Life Spectrum“ būčiau sužinojęs anksčiau!

 

          Pagrindinis dalykas, kurį reikia atsiminti šeriant žuvį „New Life Spectrum“, yra tai, kad šis maistas yra labai maistingas, lengvai virškinamas, labai koncentruotas, aukščiausios kokybės žuvų maistas ir kad šiek tiek yra labai daug. Dažnai žmonės pakeičia maistą per greitai, maitina per dažnai arba per daug. Kai jų žuvys suserga, jos kaltina maistą, nors iš tikrųjų tai yra maisto valdymo klaida. Dauguma žmonių stebisi, kiek laiko tarnauja „New Life Spectrum“ pakuotė, palyginti su įprastais dribsniais ir granulėmis.

 

          Svarbus dalykas, kurį pabrėžė Pablo, yra aminorūgščių profilio svarba maiste. Nesvarbu, koks yra baltymų kiekis, jei aminorūgščių poreikis nebus visiškai patenkintas, žuvis neklestės. Baltymai turi būti tokios formos, kad žuvis galėtų visiškai virškinti ir panaudoti, o jame turi būti visos nepakeičiamos aminorūgštys.

          Reikia nepamiršti, kad žuvų miltuose yra nepakeičiamų amino rūgščių ir riebalų rūgščių, kurių nėra sausumos augalų audiniuose.

          Be to, ne visi žaliavos ingredientai laikomi arba apdorojami vienodai, ir vien tai gali labai pakeisti jūsų žuvų augimą, spalvą ir bendrą sveikatą. Žemos kokybės baltymai gali išlaikyti jau sveiką žuvį, tačiau patiriant stresą dėl agresijos, traumų, augimo, veisimosi ir pan., ta pati žuvis tikrai neklestės ir gali net neišgyventi.

          Pablo tvirtina, kad jo žuvų maistui gaminti bus naudojamos tik aukščiausios kokybės žaliavos!

 

          Pablo taip pat turi ir prižiūri daugybę rūšių jūrinių žuvų. Kai kurios iš jų yra smulkmeniškos rūšys, kurias iki šiol buvo labai sunku išlaikyti akvariumo aplinkoje. Pablo turi 7500 litrų sūraus vandens rezervuarą, kuriame yra daugiau nei 300 žuvų, ir visos minta tik „New Life Spectrum“. Daugelis šių sūraus vandens rūšių yra labai specializuotos mitybos laukinėje gamtoje ir anksčiau nebuvo girdėta, kad šios žuvys priimtų komercines granules ar dribsnius.

Netrukus tai pasikeitė, kai buvo sukurtas „New Life Spectrum“.

          Sūriųjų vandenų rūšys, kurios gamtoje minta tik specializuotu maistu, pavyzdžiui, koralų polipais ir kempinėmis, o nosį riečia nuo komercinio maisto, dabar ne tik priima „New Life Spectrum“, bet ir klesti! Pablo sūraus vandens akvariume yra tokių rūšių kaip: Butterfly Fish, Parrot Fish, Philippine Regal Angels, Majestic Angels, Rock Beauty, Moorish Idol, and Achilles Tang ir jie visi minta tik „New Life Spectrum“.

Net ir turėdamas tokią neįtikėtiną sėkmę, Pablo tuo neapsiribojo.

          Toliau jis sukūrė naują produktą pavadinimu „Spectrumax“ - „Finicky Fish Formula“. Tai aukščiausios kokybės ir apetitą didinanti formulė, kurios pagrindinė sudedamoji dalis yra midijos (labai brangi ir sunkiai randama žaliava), kurios negali atsisakyti net ir patys išrankiausi valgytojai!

 

          Sunku aptarti „New Life Spectrum“, neminint šio maisto spalvos pagerinimo savybių. Spalvų patobulinimas paprastai yra pirmas dalykas, apie kurį žmonės kalba, kai pamini „New Life Spectrum“ maisto produktų liniją. Pablo ne tik užtikrina, kad jo maiste būtų aukščiausios kokybės ingredientų, bet ir labai stengėsi užtikrinti, kad jo maiste būtų labai daug tų pačių natūralių spalvą paryškinančių maisto produktų, kurie yra gamtoje. Dėl „New Life Spectrum“ prastos kokybės žuvis, kuriai trūksta geros genetikos, negali atrodyti nepriekaištingai, tačiau ji išsaugos puikų egzempliorių (gamtoje pagautą ar akvariume išaugintą) ir puikiai atrodys. Ji taip pat gali perkelti gražiai atrodančią žuvį į kitą lygį ir atrodyti įspūdingai.

Naudojant „New Life Spectrum“ nėra jokios priežasties naudoti papildomų spalvą paryškinančių maisto produktų ar papildų, jei jūsų žuvys nepasieks viso savo spalvos potencialo su šiuo maistu, vadinasi jos niekada to nepasieks. Pablo naudoja tik tinkamus šių specialių ingredientų derinius ir procentus kiekvienoje savo maisto linijoje, nes jo tikslas yra, kad kiekviena žuvų rūšis pasiektų maksimalią natūralią spalvą. Pagrindinis Pablo tikslas buvo suformuoti maistą, kuriuo maitinamos žuvys akvariume užaugtų ir atrodytų taip pat ryškiai, kaip ir jų gentainiai gamtoje, ir šiuo atžvilgiu jam vėl pavyko.

 

          Paprastai rekomenduojama, kad atidarius žuvų maisto pakuotę ir veikiant šviesai, deguoniui ir drėgmei, bet koks nesuvalgytas maistas turėtų būti išmestas per 2-3 mėnesius dėl bendro mitybos praradimo. Taip nėra su „New Life Spectrum“. Tinkamai laikant, šis maistas išsilaikys neįtikėtinai ilgai ir labai mažai praras maistinių medžiagų.

          Pablo atliko laboratorinius tyrimus, kurie parodė, kad po 2 metų, esant normaliai kambario temperatūrai, veikiant orui kas 3 mėnesius, vitaminų A, E ir C susitraukimas buvo stebėtinai mažas - vos 15%. Gamybos procese jis jau atsižvelgia į galimą 35% vitaminų praradimą.

 

          Reikalavimas maitinti žuvis įvairiais maisto produktais yra turbūt viena didžiausių klaidingų nuomonių auginant žuvis. Akvariume auginamos žuvys nereikalauja įvairios mitybos, tačiau jiems reikalinga labai maistinga ir lengvai virškinama dieta, kurioje yra daug įvairių ingredientų.

          Įprasta išmintis pasakytų maitinti įvairiu maistu.

Paprasta priežastis užtikrinti, kad būtų patenkinti visi jūsų žuvų mitybos poreikiai. Galbūt tai buvo tiesa anksčiau, tačiau naudojant „New Life Spectrum“ nereikia papildyti jo jokiu kitu produktu. „New Life Spectrum“ jau yra įvairi dieta, kurią sudaro daugybė aukščiausios kokybės žaliavų šiandieninėje rinkoje.

          Kartais sunku susigaudyti įvairių žuvų maisto produktų gamintojų masinės reklamos ažiotaže, tačiau gana dažnai tai ir yra ažiotažas. Be to, atminkite, kad yra daug būdų, kaip manipuliuoti ingredientų etikete, o dekoratyvinių žuvų maisto produktų įstatymai yra gana silpni.

          Dauguma žuvų maisto įmonių kuria ir parduoda savo produktus žmonėms, o Pablo Tepoot gamina žuvų maistą žuvims.

          Jei manote, kad žuvis reikia šerti kelių rūšių maistu, kad būtų patenkinti visi jūsų žuvų mitybos poreikiai, galbūt laikas susimąstyti ir paklausti savęs, kodėl tai būtina? Man asmeniškai labiau patinka maitinti vienu aukščiausios kokybės žuvies maistu, palyginti su keliais vidutiniškais produktais, kurių kiekvienam akivaizdžiai trūksta kai kurių pagrindinių ingredientų.

          Jei niekada nebūtų sukurtas toks maistas kaip „New Life Spectrum“, aš irgi vis  maitinčiau savo žuvis įvairia mityba, susidedančia iš kelių žuvų maisto produktų, tačiau Pablo Tepoot dėka to nebereikia.

New Life Spectrum tikrai atnešė naują gyvybę į žuvų laikymo pasaulį!

Grįžti į tinklaraštį